Last minute autovakantie Zuid Holland ⏩ Best Western Gouda

Prijs (per persoon)€81,-€162,- -50%
Vertrek opZondag 1 mei 2022
Verblijf3 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Zuid Holland »  Gouda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Nederland ➡️ 3 Dagen in Best Western Gouda, Gouda ➡️ € 81,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Zuid Holland - Nederland met vertrek op zondag 1 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.5

Best Western Gouda

3-daagse Autovakantie naar Zuid Holland bij Best Western Gouda. Modern hotel in Gouda, Aan de Gouwe gracht, Vlak bij historisch centrum, Stad van de kaas en stroopwafels, Vriendelijk personeel, Ruime kamer en goede bedden. Dit hotel ligt op een prachtig plekje aan de gracht, net buiten het historische centrum. Het hotel is modern ingericht, maar heeft oude details. Tijd om de stad te ontdekken. Trek je sneakers aan en wandel het centrum in. Uiteraard ga je kaas proeven en een stroopwafel kopen. Zo proef je de stad letterlijk. Terug in het hotel geniet je van je ruime en vooral luxe kamer. Maar voordat je naar je kamer gaat, hang je natuurlijk nog even aan de bar met een glas koud bier of een goede wijn.

Last minute autovakantie Zuid Holland ⏩ Best Western Gouda
Last minute autovakantie Zuid Holland ⏩ Best Western Gouda
Last minute autovakantie Zuid Holland ⏩ Best Western Gouda
Last minute autovakantie Zuid Holland ⏩ Best Western Gouda

Vakantie highlights

  • Modern hotel in Gouda, Aan de Gouwe gracht, Vlak bij historisch centrum, Stad van de kaas en stroopwafels, Vriendelijk personeel, Ruime kamer en goede bedden

Faciliteiten accommodatie

  • Bar,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!