Lekker goedkoop! autovakantie Zeeland ⏩ Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad

Prijs (per persoon)€214,-€412,- -48%
Vertrek opMaandag 28 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren vakantiepark
Bestemming Nederland »  Zeeland »  Nieuwvliet Bad
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad, Nieuwvliet Bad ➡️ € 214,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ➡️ Lekker goedkoop! autovakantie Zeeland - Nederland met vertrek op maandag 28 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad

8-daagse Autovakantie naar Zeeland bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad. Gloednieuw zwemparadijs, Aan de Zeeuwse kust, Dichtbij de Belgische grens, Bezoek idyllisch Sluis, Ruime woningen, Lekker weg in eigen land. Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad is, mede door de gunstige ligging, een perfecte bestemming voor je vakantieplannen. Emmertjes, schepjes en het vangnet mee? Mooi, dan kunnen we het strand op, want dat ligt op een steenworp afstand. De hele dag vermaak aan het water voor de kids en zelf lekker relaxen op je handdoek. Maar vergeet ook zeker het park zelf niet, want er is sinds najaar 2020 een gloednieuw zwembad geopend! Ook in de omgeving is er voor iedereen wat te doen. Ga je lekker fietsen door de duinen, uren struinen door het bijzondere landschap van de Verdronken Zwarte Polder of de leuke stadjes ontdekken in de buurt? Neem er de tijd voor, het is immers vakantie.

Lekker goedkoop! autovakantie Zeeland ⏩ Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad
Lekker goedkoop! autovakantie Zeeland ⏩ Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad
Lekker goedkoop! autovakantie Zeeland ⏩ Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad
Lekker goedkoop! autovakantie Zeeland ⏩ Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad

Vakantie highlights

  • Gloednieuw zwemparadijs, Aan de Zeeuwse kust, Dichtbij de Belgische grens, Bezoek idyllisch Sluis, Ruime woningen, Lekker weg in eigen land

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!