Last minute autovakantie Overijssel 🚗️ Hoge Hexel

Prijs (per persoon)€258,-€331,- -22%
Vertrek opVrijdag 10 september 2021
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Overijssel »  Hoge Hexel
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Nederland ⏩ 8 Dagen logies in Hoge Hexel, Hoge Hexel ⏩ € 258,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren bungalow ⏩ Last minute autovakantie Overijssel - Nederland met vertrek op vrijdag 10 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Hoge Hexel

8 daagse autovakantie naar Hoge Hexel in hoge hexel, nederland. Op zoek naar een fijne accommodatie in Hoge Hexel? Het 3-sterren bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het prachtige Twentse landschap en is dankzij de vele kindvriendelijke voorzieningen perfect voor een gezellige zomervakantie met het hele gezin. Waterpret en vermaak staat dan ook zeker op de planning dankzij een overdekt zwembad met glijbaan, een speelvijver met speeltoestel en een zwemvijver met strand. Jong en oud kan daarnaast meedoen aan het uitgebreide animatieprogramma en de allerkleinsten kunnen veel plezier beleven in de meerdere speeltuinen. Zo zal niemand zich ook maar een moment vervelen! Wie gaat er mee vakantie vieren bij Hoge Hexel?

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 10 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-09-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!