Goedkope autovakantie Overijssel ⏩ Attractie & Vakantiepark Slagharen

Prijs (per persoon)€414,-€487,- -15%
Vertrek opVrijdag 24 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren vakantiepark
Bestemming Nederland »  Overijssel »  Slagharen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Attractie & Vakantiepark Slagharen, Slagharen ➡️ € 414,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ➡️ Goedkope autovakantie Overijssel - Nederland met vertrek op vrijdag 24 maart 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.9

Attractie & Vakantiepark Slagharen

8-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Attractie & Vakantiepark Slagharen. Super achtbaan de Gold Rush!, Onbeperkt toegang tot het park, Spetteren in het waterpark, Diverse shows en entertainment, Er even helemaal tussenuit, Ontmoet Randy en Rosie. Met zoveel attracties en entertainment heb je aan één dag Slagharen niet genoeg. Wil jij niets missen, dan kan je blijven slapen! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen. Je kunt genieten van meer dan 30 andere spannende attracties in Slagharen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Gold Rush, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Goedkope autovakantie Overijssel ⏩ Attractie & Vakantiepark Slagharen
Goedkope autovakantie Overijssel ⏩ Attractie & Vakantiepark Slagharen
Goedkope autovakantie Overijssel ⏩ Attractie & Vakantiepark Slagharen
Goedkope autovakantie Overijssel ⏩ Attractie & Vakantiepark Slagharen

Vakantie highlights

  • Super achtbaan de Gold Rush!, Onbeperkt toegang tot het park, Spetteren in het waterpark, Diverse shows en entertainment, Er even helemaal tussenuit, Ontmoet Randy en Rosie

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 24 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!