Veel korting autovakantie Noord-holland ⏩ Golfzang 8 Dagen €603,-

Prijs (per persoon)€603,-€1160,- -48%
Vertrek opDonderdag 29 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord-holland »  Egmond Aan Zee
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vroegboekkorting autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Golfzang, Egmond Aan Zee € 603,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Veel korting autovakantie Noord-holland - Nederland met vertrek op donderdag 29 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Golfzang

8 daagse autovakantie naar Golfzang in egmond aan zee, nederland. Hotel Golfzang in Egmond Aan Zee heeft 4 sterren en straalt een moderne en warme sfeer uit. Het hotel is direct gelegen aan de boulevard en zee. De kamers zijn sfeervol en luxe ingericht waarvan enkele met zeezicht. Het is een kleinschalig hotel maar heeft alle benodigde faciliteiten zoals een restaurant, sauna, stoombad, vergaderzalen en gratis WiFi. Wil je er een dagje tussenuit? Dan spring je toch gewoon op de fiets of pak je het openbaar vervoer en ontdek je Egmond Aan Zee, Texel of Alkmaar. Heerlijk vakantie vieren aan zee!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!