Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Prijs (p/p)€248,-€306,- -19%
Vertrek opZondag 4 juli 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord-Holland »  Haarlem
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Haarlem ⏩ € 248,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Goedkope autovakantie Noord-Holland - Nederland met vertrek op zondag 4 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Een city trip in eigen land is erg leuk en verrassend! Kies daarom voor hotel Amrâth Grand Hotel Frans Hals in het centrum van Haarlem. Een goed hotel in een gezellige stad. Wandel door het historische centrum, je vindt er van alles. Van verscholen straatjes tot de sfeervolste terrassen. In de zomer stap je natuurlijk op de fiets richting Bloemendaal of Zandvoort. Geniet van de omgeving terwijl je fluitend alle files naar de kust voorbij fietst. Geniet van het lekkere weer op het strand. Minder goed weer? Ook dan is het strand leuk om te bezoeken. Duik een café aan de boulevard in en drink een warm drankje. Het hotel heeft comfortabele kamers waar je goed kunt uitrusten van de geslaagde dag. En de volgende ochtend staat er een smakelijk ontbijt op je te wachten..

Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ Amrâth Grand Hotel Frans Hals
Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ Amrâth Grand Hotel Frans Hals
Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ Amrâth Grand Hotel Frans Hals
Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Faciliteiten accommodatie

  • Comfortabel hotel in Haarlem
  • Hotel uit, centrum in!
  • Relaxen in de hotelbar
  • Fietsend naar het strand
  • Smullen bij het ontbijt
  • Dagje naar Amsterdam

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 4 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!