Heerlijke vakantie Noord-Brabant 🚗️ Roompot De Katjeskelder

Prijs (p/p)€128,-€183,- -30%
Vertrek opVrijdag 26 november 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Noord-Brabant »  Oosterhout
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in Roompot De Katjeskelder, Oosterhout ⏩ € 128,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren bungalow ⏩ Heerlijke vakantie Noord-Brabant met vertrek op vrijdag 26 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

6.6

Roompot De Katjeskelder

Bij Roompot De Katjeskelder hoeft niemand zich te vervelen. Door de gunstige ligging, dichtbij Breda, kan je alle kanten op. Het park is voorzien van veel faciliteiten welke voor jong en oud wat te bieden heeft. Laat de kids lekker zwemmen of ravotten in de speeltuinen en rust zelf lekker uit met een goed boek bij je ruime bungalow. Een dag op pad? Dat wordt nog moeilijk kiezen, want in de omgeving is zoveel te doen en te beleven. Denk bijvoorbeeld eens aan Nationaal Park De Biesbosch, echt indrukwekkend! Houd je meer van shoppen of een dagje pretpark, dan zijn Breda of de Efteling dichtbij. Nee vervelen zit er niet in, dit is vakantie een vakantie in Nederland!

Heerlijke vakantie Noord-Brabant 🚗️ Roompot De Katjeskelder
Heerlijke vakantie Noord-Brabant 🚗️ Roompot De Katjeskelder
Heerlijke vakantie Noord-Brabant 🚗️ Roompot De Katjeskelder
Heerlijke vakantie Noord-Brabant 🚗️ Roompot De Katjeskelder

Faciliteiten accommodatie

  • Perfecte locatie
  • Op stap met Koos Konijn
  • Mooie bungalows
  • Fietsen en wandelen in de omgeving
  • Bezoek gezellig Breda
  • Nationaal Park De Biesbosch

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 26 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!