Last minute autovakantie Noord-Brabant 🚗️ De Ruwenberg

Prijs (per persoon)€248,-€451,- -45%
Vertrek opZondag 4 juli 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord-Brabant »  St. Michielsgestel
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in De Ruwenberg, St. Michielsgestel ⏩ € 248,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Noord-Brabant - Nederland met vertrek op zondag 4 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

De Ruwenberg

Is ruimte, rust en sfeer belangrijk tijdens je weekend weg? Kom naar hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel voor een buitengewoon verblijf. Waar je in het moderne deel van het hotel logeert, wordt je met open armen verwelkomt in het oude deel van kasteel De Ruwenberg dat oorspronkelijk uit de 14e-eeuw stamt. Op het prachtig mooie landgoed, met uitzicht over de rivier de Dommel waan je je in een oase van rust. En ruimte genoeg hier voor een uitgebreide wandel- of fietstocht in de Brabantse natuur. Na een ochtend in de buitenlucht kun je ook nog een balletje slaan op de tennisbaan of gewoon even de fitness in. Liever iets minder actief? Trek rustig een aantal baantjes in het zwembad of duik die sauna in voor dat heerlijke zen-moment. Voel je je al thuis? Kom naar Brabant voor een uniek verblijf.

Last minute autovakantie Noord-Brabant 🚗️ De Ruwenberg
Last minute autovakantie Noord-Brabant 🚗️ De Ruwenberg
Last minute autovakantie Noord-Brabant 🚗️ De Ruwenberg
Last minute autovakantie Noord-Brabant 🚗️ De Ruwenberg

Faciliteiten accommodatie

  • Verblijf op Landgoed
  • Uitzicht over rivier de Dommel
  • Activiteiten in en rond het hotel
  • Uitgebreide wellness
  • Jheronimus Bosch 500
  • Slechts 5 km van Den Bosch

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 4 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!