Last minute vakantie Limburg 🚗️ Winselerhof

Prijs (p/p)€159,-€204,- -22%
Vertrek opDinsdag 16 maart 2021
Verblijf3 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Limburg »  Landgraaf
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 3 Dagen in Winselerhof, Landgraaf ⏩ € 159,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Limburg - Nederland met vertrek op dinsdag 16 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Winselerhof

Ook zo graag er even tussen uit? Kom logeren in het karaktervolle Hotel Winselerhof in een van de oudste boerderijen in Landgraaf. De naam is te danken aan de wijngaard in 1655 en is afgeleid van het Duitse woord “Winzer” dat wijnbouwer betekend. Tot 1985 heeft de herenboerderij verschillende eigenaren gehad. Daarna is de boerderij in een nieuwe jasje gezet en kreeg het een nieuw doel als hotel. Hier geniet je van rust en de ruimte om je heen, want het hotel is omringd met natuurgebied. De gastvrijheid en de ongedwongen sfeer doen de alledaagse hectiek vergeten. Als je toch liever dat stedelijke gevoel zoekt, vul je dag met een uitstap naar Valkenburg of Maastricht. Bij terugkomst in het hotel reserveer je een tafel in het verfijnde Italiaanse Restaurant Pirandello. Je sluit de dag goed af met een laatste drankje in Luigi's Restaurant & Bar en slaap je heerlijk in je sfeervolle kamer. Dit beloofd absoluut een ontspannen verblijf te worden..

Last minute vakantie Limburg 🚗️ Winselerhof
Last minute vakantie Limburg 🚗️ Winselerhof
Last minute vakantie Limburg 🚗️ Winselerhof
Last minute vakantie Limburg 🚗️ Winselerhof

Faciliteiten accommodatie

  • Inclusief lekker borrelmoment
  • Een hotel met een verhaal
  • Uniek verblijf in Landgraaf
  • Vlak bij Maastricht en Valkenburg
  • Restaurant met prachtig uitzicht
  • Omringd door natuurgebied

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 16 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!