Last minute autovakantie Limburg ⏩ Roompot Weerterbergen

Prijs (per persoon)€308,-€550,- -44%
Vertrek opVrijdag 9 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren vakantiepark
Bestemming Nederland »  Limburg »  Weert
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Roompot Weerterbergen, Weert ➡️ € 308,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ➡️ Last minute autovakantie Limburg - Nederland met vertrek op vrijdag 9 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.3

Roompot Weerterbergen

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Roompot Weerterbergen. Familiepark, Koos Konijn heet je welkom, Uitgebreide faciliteiten, Groot zwemparadijs, Daag elkaar uit op de bowlingbaan, Groene omgeving. Heerlijk is dat, je dag beginnen met het geluid van de natuur. Bij Roompot Weerterbergen is dit normaal, het getjilp van de vogels in plaats van een wekker. Nadat je lekker bent uitgeslapen een heerlijk ontbijtje maken om goed aan de dag te beginnen. De vele faciliteiten van het park maken het voor iedereen een geschikte plek om vakantie te vieren. Vanuit Roompot Weerterbergen zijn er tal van mogelijkheden om de dag te besteden, ideaal voor een dagje uit! Eenmaal terug op het park nog even een duik nemen in het zwemparadijs, of toch nog gedag zeggen tegen Koos Konijn, het kan allemaal. We kunnen rustig zeggen dat dit park een perfecte plek is voor vakantie in eigen land.

Last minute autovakantie Limburg ⏩ Roompot Weerterbergen
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Roompot Weerterbergen
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Roompot Weerterbergen
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Roompot Weerterbergen

Vakantie highlights

  • Familiepark, Koos Konijn heet je welkom, Uitgebreide faciliteiten, Groot zwemparadijs, Daag elkaar uit op de bowlingbaan, Groene omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 9 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!