Super autovakantie Limburg ⏩ Center Parcs Het Heijderbos 8 Dagen €220,-

Prijs€220,-€306,- -28%
Vertrek opMaandag 13 februari 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Limburg »  Heijen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen logies in Center Parcs Het Heijderbos, Heijen € 220,-  ➡️ Verblijf in 5 sterren bungalow ➡️ Super autovakantie Limburg - Nederland met vertrek op maandag 13 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Center Parcs Het Heijderbos

8 daagse autovakantie naar Center Parcs Het Heijderbos in heijen, nederland. Center Parcs Het Heijderbos is een 5-sterren vakantiepark gelegen in het bosrijke Heijen. Dit Limburgse plaatsje is omringd door natuur en meren. Voor de kinderen is het een groot speelparadijs en zullen ze zich geen moment vervelen. Zo kunnen ze de hele dag dobberen in het subtropisch zwembad met de snelste wildwaterbaan van Center Parcs of in een van de twee indoor speeltuinen. Ga je op bezoek met je tieners? Die gaan het stiekem ook heel leuk hebben met o.a. een bowlingbaan en de mogelijkheid om een E-step of Segway te rijden. Natuurlijk is er ook gedacht aan de volwassenen dankzij leuke familieactiviteiten en massages in het wellnesscenter. Kortom, een onvergetelijke vakantie voor de hele familie!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 13 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!