Fantastische vakantie Gelderland ⏩ Recreatiecentrum De Scherpenhof

Prijs (per persoon)€181,-€235,- -23%
Vertrek opWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Terwolde Aan De Ijssel
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Nederland ➡️ 8 Dagen logies in Recreatiecentrum De Scherpenhof, Terwolde Aan De Ijssel ➡️ € 181,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren camping ➡️ Fantastische vakantie Gelderland - Nederland met vertrek op woensdag 31 augustus 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Recreatiecentrum De Scherpenhof

8 daagse autovakantie naar Recreatiecentrum De Scherpenhof in terwolde aan de ijssel, nederland. Een vakantie tussen de groene uiterwaarden in Terwolde aan de Ijssel? Dan is 3-sterren Camping de Scherpenhof de perfecte familievakantie. Met een zandstrand, een jachthaven en talloze activiteiten is er genoeg te doen. De kinderen kunnen meedoen aan een uitgebreid recreatieprogramma terwijl jij geniet van de omgeving. De visliefhebbers kunnen een hengeltje uitgooien in de visvijver. In de zomermaanden kun je afkoelen in het buitenzwembad met ligweide. Schijnt de zon even niet? Dan is er ook een heerlijk binnenzwembad. De tieners zullen zich ook harstikke vermaken in de chillzone of de gamehal. Klinkt dit als een toffe en onvergetelijke vakantie in eigen land? Boek dan snel je vakantie!

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-04-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!