Last minute autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza

Prijs (per persoon)€614,-€877,- -30%
Vertrek opMaandag 26 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Gutland »  Luxemburg
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Luxemburg ➡️ 8 Dagen in Parc Plaza, Luxemburg ➡️ € 614,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Gutland - Luxemburg met vertrek op maandag 26 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Parc Plaza

8-daagse Autovakantie naar Gutland bij Parc Plaza. Bezoek de gezellige kerstmarkt, Hotel aan de rand van het centrum, Binnen 5 minuten bij de Adolfs burg, Ontdek de Kazematten, Fijne bedden, Combinatie van cultuur en natuur. Hotel Parc Plaza ligt aan de rand van het centrum van Luxemburg Stad. Je kunt hierdoor alle kanten op. Na 5 minuten lopen sta je midden in het centrum waar je de bekende Adolfs brug kunt bekijken. Loop je de andere kant op dan wandel je direct de prachtige natuur in. Ben je op zoek naar een combinatie van cultuur en natuur dan is dit de perfecte uitvalsbasis.

Last minute autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza
Last minute autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza
Last minute autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza
Last minute autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza

Vakantie highlights

  • Bezoek de gezellige kerstmarkt, Hotel aan de rand van het centrum, Binnen 5 minuten bij de Adolfs burg, Ontdek de Kazematten, Fijne bedden, Combinatie van cultuur en natuur

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 26 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!