Waanzinnige prijs autovakantie Gutland ⏩ Legere Hotel Luxembourg 4S 4 Dagen €144,-

Prijs (per persoon)€144,-€171,- -16%
Vertrek opVrijdag 20 januari 2023
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Gutland »  Münsbach
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last minute autovakantie Luxemburg ➡️ 4 Dagen in Legere Hotel Luxembourg 4S, Münsbach € 144,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Waanzinnige prijs autovakantie Gutland - Luxemburg met vertrek op vrijdag 20 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

6.7

Legere Hotel Luxembourg 4S

4-daagse Autovakantie naar Gutland bij Legere Hotel Luxembourg 4S. Luxe uitstraling, Moderne kamers, Blijf fit in de fitnessruimte, Ontspan in de sauna, Heerlijk eten in eigen restaurant, Op 200 meter van een bushalte. Het Légère Hotel ligtop slechts vijftien minuten rijden van Luxemburg stad. Dit moderne hotel beschikt over prachtige kamers met een comfort waar je u tegen zegt. Een bushalte met verbindingen van en naar het centrum van Luxemburg bevindt zich op slechts 200 meter afstand, dus je bent zo in het centrum! Het hotel heeft een eigen restaurant, waar je kunt genieten van uitstekende regionale gerechten. In de bar kan je een cocktail bestellen of een lichte maaltijd. Vertoef na een lange dag in de sauna, of ga lekker sporten in de fitnessruimte.

Waanzinnige prijs autovakantie Gutland ⏩ Legere Hotel Luxembourg 4S 4 Dagen  €144,-
Waanzinnige prijs autovakantie Gutland ⏩ Legere Hotel Luxembourg 4S 4 Dagen  €144,-
Waanzinnige prijs autovakantie Gutland ⏩ Legere Hotel Luxembourg 4S 4 Dagen  €144,-
Waanzinnige prijs autovakantie Gutland ⏩ Legere Hotel Luxembourg 4S 4 Dagen  €144,-

Vakantie highlights

  • Luxe uitstraling, Moderne kamers, Blijf fit in de fitnessruimte, Ontspan in de sauna, Heerlijk eten in eigen restaurant, Op 200 meter van een bushalte

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 20 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!