Last minute autovakantie Grevenmacher ⏩ Am Klouschter

Prijs (per persoon)€447,-€566,- -21%
Vertrek opZaterdag 21 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Grevenmacher »  Mondorf Les Bains
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Luxemburg ➡️ 8 Dagen in Am Klouschter, Mondorf Les Bains ➡️ € 447,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Grevenmacher - Luxemburg met vertrek op zaterdag 21 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Am Klouschter

8-daagse Autovakantie naar Grevenmacher bij Am Klouschter. Nette en comfortabele kamers, In een voormalig klooster, Vlak bij natuurpark Saar-Hunsrück, 1 km van de Franse grens, Rustige omgeving, Op naar Luxemburg-Stad. Slapen in dit hotel betekent slapen in een voormalig klooster. Het hotel heeft nette en comfortabele kamers en het ontbijtbuffet is hier iedere ochtend rijkelijk gevuld. Het is de perfecte uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes.

Last minute autovakantie Grevenmacher ⏩ Am Klouschter
Last minute autovakantie Grevenmacher ⏩ Am Klouschter
Last minute autovakantie Grevenmacher ⏩ Am Klouschter
Last minute autovakantie Grevenmacher ⏩ Am Klouschter

Vakantie highlights

  • Nette en comfortabele kamers, In een voormalig klooster, Vlak bij natuurpark Saar-Hunsrück, 1 km van de Franse grens, Rustige omgeving, Op naar Luxemburg-Stad

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 21 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!