Heerlijke vakantie Diekirch 🚗️ Cocoon Hotel Belair

Prijs (per persoon)€116,-€147,- -21%
Vertrek opMaandag 11 oktober 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Diekirch »  Bourscheid
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Luxemburg ⏩ 4 Dagen in Cocoon Hotel Belair, Bourscheid ⏩ € 116,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Heerlijke vakantie Diekirch - Luxemburg met vertrek op maandag 11 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Cocoon Hotel Belair

Cocoon Hotel Belair is een perfect hotel voor zowel sportievelingen als ontspanning zoekers. Het ligt prachtig aan de Sûre rivier en is omringd door bossen waardoor je direct vanuit het hotel de wandelpaden op loopt. Ook ligt het aan de voet van Kasteel Bourscheid. Een prachtige locatie! Relaxen doe je in de sauna van het hotel. Je komt zeker uitgerust thuis.

Heerlijke vakantie Diekirch 🚗️ Cocoon Hotel Belair
Heerlijke vakantie Diekirch 🚗️ Cocoon Hotel Belair
Heerlijke vakantie Diekirch 🚗️ Cocoon Hotel Belair
Heerlijke vakantie Diekirch 🚗️ Cocoon Hotel Belair

Faciliteiten accommodatie

  • Hotel op toplocatie
  • Bezoek Kasteel Bourscheid
  • Omringd door bossen
  • Tip: ga kanovaren
  • Ontspan in de wellness
  • Smullen van het ontbijtbuffet

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 11 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!