Last minute autovakantie Diekirch 🚗️ Aux Tanneries de Wiltz

Prijs (p/p)€118,-€211,- -44%
Vertrek opZondag 2 mei 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Diekirch »  Wiltz
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Luxemburg ⏩ 4 Dagen in Aux Tanneries de Wiltz, Wiltz ⏩ € 118,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Diekirch - Luxemburg met vertrek op zondag 2 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Aux Tanneries de Wiltz

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een vakantie naar de Luxemburgse Ardennen. Hotel Aux Anciennes Tanneries is een hele goede keuze voor je aankomende verblijf. Het ligt op een rustige plek aan rivier de Wiltz. Vanuit het hotel loop je zo het romantische landschap in. Maak bijvoorbeeld een mooie tocht door het nationale park La Haute Sure. Vergeet je fototoestel niet mee te nemen want hier maak je écht de mooiste vakantiekiekjes. In je hotel is er alle ruimte om op te laden na een actieve dag. Met een zwembad en diverse wellnessfaciliteiten ben je in een mum van tijd weer helemaal ontspannen. Wil je helemaal onbezorgd op reis? Boek dan op basis van halfpension en schuif iedere avond aan voor het 3-gangendiner..

Last minute autovakantie Diekirch 🚗️ Aux Tanneries de Wiltz
Last minute autovakantie Diekirch 🚗️ Aux Tanneries de Wiltz
Last minute autovakantie Diekirch 🚗️ Aux Tanneries de Wiltz
Last minute autovakantie Diekirch 🚗️ Aux Tanneries de Wiltz

Faciliteiten accommodatie

  • Hotel aan rivier de Wiltz
  • De natuur ligt aan je voeten
  • Perfect voor wandelen en fietsen
  • Ontdek La Haute Sure
  • Gratis wellnessfaciliteiten
  • Rustige en groene omgeving

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 2 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!