Super autovakantie Clervaux ⏩ Koener

Prijs (per persoon)€264,-€311,- -15%
Vertrek opZondag 19 februari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Clervaux »  Clervaux
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope voorjaarsvakantie Luxemburg ➡️ 8 Dagen in Koener, Clervaux ➡️ € 264,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Super autovakantie Clervaux - Luxemburg met vertrek op zondag 19 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Koener

8-daagse Autovakantie naar Clervaux bij Koener. Ontdek schilderachtig Clervaux, Warme en huiselijke sfeer, Loop zo de wandelpaden op, Natuur- en cultuurrijke omgeving, Ontspannen in het wellnesscentrum, Rij een dagje naar Vianden. Welkom in de Luxemburgse Ardennen. Waar je in Hotel Koener een ontspannen verblijf gaat hebben. De locatie is perfect in het schilderachtige Clervaux. Vanuit het hotel loop je direct de wandelpaden op. Onderweg kom je kastelen, rivieren en natuurlijk prachtige natuur tegen. Je kan ook een van de verschillende musea gaan bezoeken of in de auto stappen en naar een van de belangrijkste hotspots van Luxemburg rijden Vianden. De sfeer in het hotel is gastvrij en huiselijk waardoor je altijd heerlijk terugkomt van je avonturen.

Super autovakantie Clervaux ⏩ Koener
Super autovakantie Clervaux ⏩ Koener
Super autovakantie Clervaux ⏩ Koener
Super autovakantie Clervaux ⏩ Koener

Vakantie highlights

  • Ontdek schilderachtig Clervaux, Warme en huiselijke sfeer, Loop zo de wandelpaden op, Natuur- en cultuurrijke omgeving, Ontspannen in het wellnesscentrum, Rij een dagje naar Vianden

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 19 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!