Fantastische autovakantie Clervaux ⏩ Chateau D'Urspelt

Prijs (per persoon)€795,-€970,- -18%
Vertrek opZondag 26 februari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Clervaux »  Urspelt
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope voorjaarsvakantie Luxemburg ➡️ 8 Dagen in Chateau D'Urspelt, Urspelt ➡️ € 795,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Fantastische autovakantie Clervaux - Luxemburg met vertrek op zondag 26 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

Chateau D'Urspelt

8-daagse Autovakantie naar Clervaux bij Chateau D'Urspelt. Uniek verblijf in voormalig kasteel, Ervaar de romantiek, Heerlijk wandelen in de bossen, Ontspan in de wellness, Historische kelder met Lounge Bar, Bezoek Clervaux of Luxemburg-Stad. Welkom in dit kasteelhotel waar je een onvergetelijk verblijf te wachten staat. En dat alles in een sprookjesachtige omgeving. De kamers zijn vorstelijk ingericht, dus je zult hier koninklijk slapen. Wandel door de groene kasteeltuin of trek eropuit in de omgeving. In de historische kelders van het hotel vind je de bar. Drink een drankje en praat na over de dag. Op zoek naar ontspanning? Breng dan nog een relaxt bezoekje aan de wellness van het hotel.

Fantastische autovakantie Clervaux ⏩ Chateau D'Urspelt
Fantastische autovakantie Clervaux ⏩ Chateau D'Urspelt
Fantastische autovakantie Clervaux ⏩ Chateau D'Urspelt
Fantastische autovakantie Clervaux ⏩ Chateau D'Urspelt

Vakantie highlights

  • Uniek verblijf in voormalig kasteel, Ervaar de romantiek, Heerlijk wandelen in de bossen, Ontspan in de wellness, Historische kelder met Lounge Bar, Bezoek Clervaux of Luxemburg-Stad

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 26 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!