Last minute autovakantie Ardennen ⏩ Aux Tanneries de Wiltz

Prijs (per persoon)€285,-€375,- -24%
Vertrek opDinsdag 29 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Ardennen »  Wiltz
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Luxemburg ➡️ 8 Dagen in Aux Tanneries de Wiltz, Wiltz ➡️ € 285,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Ardennen - Luxemburg met vertrek op dinsdag 29 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.2

Aux Tanneries de Wiltz

8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Aux Tanneries de Wiltz. Hotel aan rivier de Wiltz, De natuur ligt aan je voeten, Perfect voor wandelen en fietsen, Ontdek La Haute Sure, Gratis wellnessfaciliteiten, Rustige en groene omgeving. In een prachtige omgeving ligt dit comfortabele hotel. Aan rivier de Wiltz met de natuur aan je voeten. Deze streek is erg populair bij wandel en fietsliefhebbers. En terecht! Maak mooie tochten waarna je lekker kunt ontspannen in het zwembad of de sauna in het hotel.

Last minute autovakantie Ardennen ⏩ Aux Tanneries de Wiltz
Last minute autovakantie Ardennen ⏩ Aux Tanneries de Wiltz
Last minute autovakantie Ardennen ⏩ Aux Tanneries de Wiltz
Last minute autovakantie Ardennen ⏩ Aux Tanneries de Wiltz

Vakantie highlights

  • Hotel aan rivier de Wiltz, De natuur ligt aan je voeten, Perfect voor wandelen en fietsen, Ontdek La Haute Sure, Gratis wellnessfaciliteiten, Rustige en groene omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 29 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!