Last minute vakantie Riga 🚗️ Opera en Spa

Prijs (p/p)€73,-€140,- -48%
Vertrek opVrijdag 25 juni 2021
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Letland »  Riga »  Riga
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Letland ⏩ 3 Dagen logies ontbijt in Opera en Spa, Riga ⏩ € 73,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Riga - Letland met vertrek op vrijdag 25 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Opera en Spa

3 daagse stedentrip naar Opera en Spa in riga, letland. Het Opera en Spa is een prettig 4-sterren hotel gevestigd in historisch gebouw. Met een uitstekende ligging in het hart van Riga en op slechts enkele minuten het historische centrum is dit een ideaal hotel voor een stedentrip. Een mooie combinatie van modern design en 19e eeuwse stijl. Begin je dag met een lekker ontbijt om vervolgens de stad te ontdekken. Bij je verblijf krijg je ook nog eens gratis toegang tot de heerlijke spa. Zo kun je prima bijkomen na een gezellige dag door de stad te hebben gewandeld. Ga je mee op citytrip naar Riga?

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 25 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!