Goedkope autovakantie Brac ⏩ Gava Waterman Resort

Prijs (per persoon)€596,-€754,- -21%
Vertrek opVrijdag 1 juli 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Brac »  Milna
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Kroatië ➡️ 8 Dagen all inclusive in Gava Waterman Resort, Milna ➡️ € 596,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope autovakantie Brac - Kroatië met vertrek op vrijdag 1 juli 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Gava Waterman Resort

8 daagse autovakantie naar Gava Waterman Resort in milna, kroatie. Op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor het hele gezin? Wat dacht je van het moderne 4-sterren resort Gava Waterman, dat direct aan zee ligt in Milna. Dit prachtige resort biedt alle luxe die je nodig hebt om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan je de hele dag chillen op een ligbedje of genieten in het zwembad terwijl je dromend uitkijkt over zee. Ook de kinderen zullen zich hier geen moment vervelen dankzij onder andere een kidsclub, minidisco en een speeltuin. Als je iets leuk wilt doen met de hele familie, speel dan een potje tennis op het sportveld of vermaak je met z'n allen tijdens een leuke avondshow. Een verblijf in Gava Waterman is perfect voor een vakantie in Kroatie, veel plezier!

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-03-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!