Geweldige autovakantie Verona 🚗️ Villa Camporosso

Prijs (per persoon)€234,-€293,- -20%
Vertrek opMaandag 1 november 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
AccommodatieAppartement
Bestemming Italië »  Verona »  Cola
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 8 Dagen logies ontbijt in Villa Camporosso, Cola ⏩ € 234,- per persoon ⏩ Geweldige autovakantie Verona - Italië met vertrek op maandag 1 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Villa Camporosso

8 daagse autovakantie naar Villa Camporosso in cola, italie. Villa Camporosso is een kleinschalig 1-sterrenhotel gelegen in het Italiaanse plaatsje Cola en omringd door een prachtig landschap. Binnen ongeveer 2 minuten ben je bij Parco Termale en Gardaland ligt op circa 5 minuten. Zelfs Verona ligt op slechts 20 km. Dit hotel is ideaal voor een budgetvakantie naar Verona! Of je nu komt met het gezin, een groep vrienden of je partner, het hotel is voorzien van alle gemakken voor een fijn verblijf. Je vindt er onder andere een klein zwembad, een terras, restaurant/bar en comfortabele kamers en appartementen. Als je op zoek bent naar een gezellige accommodatie, boek dan jouw vakantie naar Villa Camporosso.

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-08-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!