Last minute vakantie Trentino 🚗️ Salvadori

Prijs (p/p)€265,-€457,- -42%
Vertrek opVrijdag 11 juni 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Trentino »  Mezzana
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ⏩ 4 Dagen in Salvadori, Mezzana ⏩ € 265,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Trentino - Italië met vertrek op vrijdag 11 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9.4

Salvadori

Hotel Salvadori in Mezzana is vernoemd naar de eigenaren, de gastvrije en warme familie Salvadori. Ze stralen hun hartelijkheid ook uit op het hotel. Aan elk detail is gedacht. Begin de dag met een goed ontbijt en eindig de dag in de geweldige wellness en spa. Betreed het zwembad, de sauna of neem een heerlijke massage. Op zonnige dagen kun je goed terecht in de groene tuin met zonneterras. Als de fijne sfeer niet genoeg is, trek er heerlijk op uit in de bergen van Val di Sole, bezoek de typisch Italiaanse dorpjes, één van de 100 meren en geniet van de lokale en landelijke wijnen.

Last minute vakantie Trentino 🚗️ Salvadori
Last minute vakantie Trentino 🚗️ Salvadori
Last minute vakantie Trentino 🚗️ Salvadori
Last minute vakantie Trentino 🚗️ Salvadori

Faciliteiten accommodatie

  • Een plek om tot rust te komen
  • Vers eten van hoge kwaliteit
  • Buiten zwembad met uitzicht
  • Grillige bergen rondom
  • Zomers wandelwalhalla
  • Doe nieuwe energie op in de spa

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 11 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!