Korting vakantie Toscane 🚗️ Village Park Albatros - Homair

Prijs (per persoon)€70,-€111,- -37%
Vertrek opDonderdag 9 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Toscane »  San Vincenzo
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ⏩ 4 Dagen in Village Park Albatros - Homair, San Vincenzo ⏩ € 70,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren villa ⏩ Korting vakantie Toscane - Italië met vertrek op donderdag 9 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Village Park Albatros - Homair

De in San Vincenzo gelegen camping Village Park Albatros is als een resort. De vele faciliteiten maakt dat het al jaren één van de meest populaire campings aan de Toscaanse Kust is. Het is ideaal voor families. Daarnaast zijn de mooie locatie en het uitzicht op zee zijn dé ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Wat wil een kind liever dan genieten in een zwembad met waterglijbanen en zich uitleven op een trampoline of het springkussen. Het professionele animatieteam zorgt ervoor dat kinderen zich hier geen moment vervelen, en dat is niet onbelangrijk. Maar je gaat niet alleen maar voor de kust naar Toscane, want het binnenland van Italië heeft zo veel moois te bieden. Trek er dus ook op uit en ga naar prachtige steden zoals Siena of Florence. Als je kiest voor Florence ga dan met de trein: parkeren is daar een probleem en het station ligt in het centrum.

Korting vakantie Toscane 🚗️ Village Park Albatros - Homair
Korting vakantie Toscane 🚗️ Village Park Albatros - Homair
Korting vakantie Toscane 🚗️ Village Park Albatros - Homair
Korting vakantie Toscane 🚗️ Village Park Albatros - Homair

Faciliteiten accommodatie

  • Perfecte familiecamping
  • Ook geschikt voor peuters
  • 2 zwembaden met 3 kinderbaden
  • Superleuke waterglijbaan
  • Kinderclub met speeltuin
  • Dagtrip naar Florence of Elba

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 9 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!