Last minute autovakantie Toscane 🚗️ Norcenni Girasole Club - Human Travel

Prijs (p/p)€220,-€259,- -15%
Vertrek opZaterdag 8 mei 2021
Verblijf4 Dagen
AccommodatieCamping
Bestemming Italië »  Toscane »  Figline Valdarno
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 4 Dagen in Norcenni Girasole Club - Human Travel, Figline Valdarno ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 220,- p/p ⏩ Last minute autovakantie Toscane - Italië met vertrek op zaterdag 8 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9.5

Norcenni Girasole Club - Human Travel

Camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno is van alle comfort voorzien en ligt op slechts 38 kilometer van Florence in de mooie Chianti Heuvels. Al jaren een bestseller op de Nederlandse markt. En dat is niet zo gek: fijne stacaravans, twee zwemparadijzen, grote glijbaan en centraal gelegen in prachtig Toscane. Pak de auto en ga via toeristische routes naar beroemde historische plaatsen zoals Siena met de Piazza del Campo, Lucca met de Duomo di San Martino en San Gimignano met de veertien middeleeuwse torens. Als je naar Florence wil, kun je beter het laatste stukje met de metro of transferbus gaan vanaf de grote transferparkeerplaats net buiten Florence aan de snelweg. Dit duurt nog ca 20 minuten. Of vanuit Figline Valdarno met de trein. Om hierna weer heerlijk te ontspannen op camping Norcenni Girasole Club bij uw stacaravan onder het genot van een heerlijke Italiaanse lekkernij..

Last minute autovakantie Toscane 🚗️ Norcenni Girasole Club - Human Travel
Last minute autovakantie Toscane 🚗️ Norcenni Girasole Club - Human Travel
Last minute autovakantie Toscane 🚗️ Norcenni Girasole Club - Human Travel
Last minute autovakantie Toscane 🚗️ Norcenni Girasole Club - Human Travel

Faciliteiten accommodatie

  • In groene hart van Chianti
  • Aquapark met grote glijbaan
  • Volop faciliteiten
  • Vertier voor jong & oud
  • Wellness faciliteiten
  • Verschillende restaurants

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!