Korting autovakantie Rome 🚗️ H10 Roma Citta

Prijs (p/p)€284,-€342,- -17%
Vertrek opWoensdag 1 december 2021
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Rome »  Rome
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 8 Dagen logies in H10 Roma Citta, Rome ⏩ € 284,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Korting autovakantie Rome - Italië met vertrek op woensdag 1 december 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

H10 Roma Citta

8 daagse autovakantie naar H10 Roma Citta in rome, italie. Het 4-sterren H10 Roma Citta is een mooi en comfortabel hotel in Rome. De vele faciliteiten waaronder een klein zwembad op het gezellige dakterras zorgen voor een prettig verblijf. Met een rustige ligging in een toch wel levendige wijk met leuke winkels, bars en restaurants zit je hier ideaal voor een stedentrip Rome. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over alle nodige voorzieningen voor een fijne vakantie. Verder is er een spa en fitness voor ontspanning. Het hotel H10 Roma Citta ligt op ongeveer een kwartiertje lopen van de historische wijk Trastevere, zeker een aanrader om eens doorheen te lopen!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!