Goedkope autovakantie Piemonte 🚗️ Residence Tre Ponti

Prijs (p/p)€142,-€175,- -19%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf5 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartementen
Bestemming Italië »  Piemonte »  Verbania
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 5 Dagen in Residence Tre Ponti, Verbania ⏩ € 142,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren appartementen ⏩ Goedkope autovakantie Piemonte - Italië met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

6.8

Residence Tre Ponti

Aan de westzijde van het Lago Maggiore, in Verbania, liggen de kleurrijke en moderne appartementen van Residence Tre Ponti. Allemaal met zijdelings meerzicht. Je kunt ontspannen bij het meer, in de ruime tuin rond Tre Ponti of in het nabijgelegen openbare zwembad (gelegen op 800 meter). Het centrum van Verbania met bars, restaurants en vele winkeltjes ligt op circa 2 kilometer. Maak 's avonds een wandeling over de boulevard en geniet van het Italiaanse leven..

Goedkope autovakantie Piemonte 🚗️ Residence Tre Ponti
Goedkope autovakantie Piemonte 🚗️ Residence Tre Ponti
Goedkope autovakantie Piemonte 🚗️ Residence Tre Ponti
Goedkope autovakantie Piemonte 🚗️ Residence Tre Ponti

Faciliteiten accommodatie

  • Appartementen zijn spic en span
  • Wat een uitzicht vanaf het balkon
  • Geniet er van met een aperitief
  • Korte wandeling naar het strand
  • Vanuit hier naar Stresa of Milaan
  • Het Orta meer is ook een aanrader

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!