Last minute autovakantie Maggioremeer 🚗️ Villa e Palazzo Aminta

Prijs (p/p)€1287,-€1716,- -25%
Vertrek opWoensdag 30 juni 2021
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie5 Sterren villa
Bestemming Italië »  Maggioremeer »  Stresa
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 8 Dagen halfpension in Villa e Palazzo Aminta, Stresa ⏩ € 1287,- p/p ⏩ Verblijf in 5 sterren villa ⏩ Last minute autovakantie Maggioremeer - Italië met vertrek op woensdag 30 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Villa e Palazzo Aminta

8 daagse autovakantie naar Villa e Palazzo Aminta in stresa, italie. Villa e Palazzo Aminta is een luxe 5-sterren hotel in Stresa. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Zo kun je prima ontspannen rondom het zwembad vanaf je ligbedje. Daarnaast geniet je van heerlijke gerechten op het buitenterras met een prachtig uitzicht over de Golf van de Borromeische Eilanden. Zin in een wellnessdagje? Dan biedt het hotel een mooi wellnesscenter. En de klassiek ingerichte kamers zorgen voor een comfortabel verblijf. Boek jouw vakantie naar Villa e Palazzo Aminta en geniet van een heerlijke vakantie in Italie!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 30 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!