Top vakantie Lazio ⏩ Parkhotel Villa Ferrata 8 Dagen €188,-

Prijs€188,-€281,- -33%
Vertrek opMaandag 1 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Italië »  Lazio »  Grottaferrata
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Stuntprijs meivakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Parkhotel Villa Ferrata, Grottaferrata € 188,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren villa ➡️ Top vakantie Lazio - Italië met vertrek op maandag 1 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Parkhotel Villa Ferrata

8 daagse autovakantie naar Parkhotel Villa Ferrata in grottaferrata, italie. Op zoek naar een hotel net buiten de drukte van Rome? Dan is Park Hotel Villaferrata in Grottaferrata iets voor jou! Dit prima 3-sterrenhotel is rustig gelegen met in de directe omgeving verschillende Romeinse kastelen. Ook vind je in de prachtige tuin van het hotel een heerlijk zwembad waar je kunt ontspannen na een dag vol nieuwe indrukken.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!