Heerlijke autovakantie Gardameer ⏩ Residence Monica

Prijs (per persoon)€185,-€231,- -20%
Vertrek opMaandag 3 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Gardameer »  Riva del Garda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen in Residence Monica, Riva del Garda ➡️ € 185,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Heerlijke autovakantie Gardameer - Italië met vertrek op maandag 3 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

4

Residence Monica

8-daagse Autovakantie naar Gardameer bij Residence Monica. Mooie appartementen, Verschillende sportfaciliteiten, Gratis WiFi, Dichtbij het strand, Goede service, Ontdek de kust van Gardameer & inclusief transfers.. Residence Monica is een appartementencomplex met een zeer fraaie ligging tussen de olijfbomen in de stad Riva del Garda. Ok, het is misschien niet luxe, maar vanuit jouw appartement heb je een prachtig uitzicht op het mooie landschap. En de ligging maakt veel goed. Riva del Garda is een perfect uitgangspunt om het Gardameer te combineren met leuke uitstapjes in de omgeving. Trek een dag de bergen in, bezoek de stad Trento of geniet van het strand dat in de directe omgeving ligt.

Heerlijke autovakantie Gardameer ⏩ Residence Monica
Heerlijke autovakantie Gardameer ⏩ Residence Monica
Heerlijke autovakantie Gardameer ⏩ Residence Monica
Heerlijke autovakantie Gardameer ⏩ Residence Monica

Vakantie highlights

  • Mooie appartementen, Verschillende sportfaciliteiten, Gratis WiFi, Dichtbij het strand, Goede service, Ontdek de kust van Gardameer & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 3 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!