TIP autovakantie Gardameer ⏩ Gasparina

Prijs (per persoon)€134,-€161,- -17%
Vertrek opZaterdag 8 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Italië »  Gardameer »  Castelnuovo del Garda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen in Gasparina, Castelnuovo del Garda ➡️ € 134,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren camping ➡️ TIP autovakantie Gardameer - Italië met vertrek op zaterdag 8 april 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.8

Gasparina

8-daagse Autovakantie naar Gardameer bij Gasparina. Direct aan het Gardameer, Ook geschikt voor de allerkleinsten, Kleinschalig en gastvrij, Het echte vakantiegevoel, Vlakbij Gardaland, Mooi gelegen aan het Gardameer. Deze camping is zonder twijfel een van de leukste campings aan het Gardameer. Deze camping is, in vergelijking met de naastgelegen campings, kleinschaliger. Heerlijk dus als je met de kids op vakantie gaat. Op de camping is er genoeg te doen, maar de omgeving heeft ook genoeg vertier te bieden voor jong en oud.

TIP autovakantie Gardameer ⏩ Gasparina
TIP autovakantie Gardameer ⏩ Gasparina
TIP autovakantie Gardameer ⏩ Gasparina
TIP autovakantie Gardameer ⏩ Gasparina

Vakantie highlights

  • Direct aan het Gardameer, Ook geschikt voor de allerkleinsten, Kleinschalig en gastvrij, Het echte vakantiegevoel, Vlakbij Gardaland, Mooi gelegen aan het Gardameer

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!