Last minute autovakantie Gardameer ⏩ Gardaland Magic Hotel

Prijs (per persoon)€757,-€1009,- -25%
Vertrek opMaandag 29 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Gardameer »  Castelnuovo del Garda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Italië ➡️ 8 Dagen in Gardaland Magic Hotel, Castelnuovo del Garda ➡️ € 757,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Gardameer - Italië met vertrek op maandag 29 augustus 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

Gardaland Magic Hotel

8-daagse Autovakantie naar Gardameer bij Gardaland Magic Hotel. Quality time met het gezin, Gaaf! Unieke themakamers, Speeltuin en miniclub, Voel de magie, De ultieme belevenis & inclusief transfers.. Gardaland Magic Hotel is onderdeel van het grootste attractiepark van Italië: Gardaland. Het hotel ligt slechts op een kilometer van het Gardameer en het attractiepark. Met een gratis shuttletransfer vanaf het hotel ben je er zo. Vanaf het moment dat je voor het eerst voet zet in deze wereld zul je de magie in de lucht voelen. Waar ga je eerst naartoe?

Last minute autovakantie Gardameer ⏩ Gardaland Magic Hotel
Last minute autovakantie Gardameer ⏩ Gardaland Magic Hotel
Last minute autovakantie Gardameer ⏩ Gardaland Magic Hotel
Last minute autovakantie Gardameer ⏩ Gardaland Magic Hotel

Vakantie highlights

  • Quality time met het gezin, Gaaf! Unieke themakamers, Speeltuin en miniclub, Voel de magie, De ultieme belevenis & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 29 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!