Last minute vakantie Dolomieten ⏩ Berghotel Ratschings

Prijs (per persoon)€830,-€874,- -5%
Vertrek opWoensdag 18 januari 2023
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Dolomieten »  Ratschings
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ➡️ 8 Dagen in Berghotel Ratschings, Ratschings ➡️ € 830,-  (per persoon) ➡️ Last minute vakantie Dolomieten - Italië met vertrek op woensdag 18 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Berghotel Ratschings

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Berghotel Ratschings. Ruim 30 wandelroutes starten hier, Volop mountainbike mogelijkheden, Ontspannen in de wellness, Verrukkelijke lokale keuken, In het hart van Südtirol, Duitstalig gebied in Italië. In het hart van deze regio vind je dit traditionele en heerlijk comfortabele hotel. De familie Rainer-Scholzhorn verwelkomt je hartelijk en het immense berglandschap ligt aan je voeten. Het is even wennen: de Duitse taal om je heen, terwijl je toch echt in Italië bent. De regio is tweetalig - in sommige delen zelfs drietalig - en elke plaats heeft dan ook minimaal twee namen. Het hotel ligt handig dicht bij de grens. Vanaf Utrecht is het maar 950 kilometer rijden om de grootsheid van de dit berggebied te ervaren. En al het goede van Italië. Want Duitssprekend of niet, de lokale keuken is minstens zo verfijnd als in de rest van het land. Trek eropuit en ontdek het uitgestrekte wandelgebied rondom: meer dan 30 wandelroutes starten vanaf het hotel. Ook mountainbikers zijn hier aan het juiste adres. Na een dag in de frisse berglucht kom je tot rust in de fijne wellness, waarna je aanschuift voor het verrukkelijke 5-gangen diner.

Last minute vakantie Dolomieten ⏩ Berghotel Ratschings
Last minute vakantie Dolomieten ⏩ Berghotel Ratschings
Last minute vakantie Dolomieten ⏩ Berghotel Ratschings
Last minute vakantie Dolomieten ⏩ Berghotel Ratschings

Vakantie highlights

 • Ruim 30 wandelroutes starten hier, Volop mountainbike mogelijkheden, Ontspannen in de wellness, Verrukkelijke lokale keuken, In het hart van Südtirol, Duitstalig gebied in Italië

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Speeltuin
 • Tuin
 • Fitness
 • Fietsverhuur
 • Sauna
 • Skistalling
 • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 18 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!