DDD

TOP DEAL autovakantie Savoie 🚗️ Goelia Le Rond Point Des Pistes

Prijs (p.p.) €159,-€159,-  -0%
Vertrek opZaterdag 10 april 2021
Verblijf8 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Frankrijk »  Savoie »  St. Francois Longchamp
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope autovakantie Frankrijk ⏩ 8 Dagen logies in Goelia Le Rond Point Des Pistes, St. Francois Longchamp ⏩ € 159,- p.p. (op basis van 2 pers.) ⏩ TOP DEAL autovakantie Savoie met vertrek op zaterdag 10 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij D-Reizen met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Goelia Le Rond Point Des Pistes

het complex beschikt over een receptie, bar, restaurant, kleine supermarkt, bakker en enkele winkels. Er is een wasruimte (tegen betaling) en parkeergelegenheid. Parkeergarage is tegen betaling. de appartementen beschikken over een woon-/slaapkamer met eethoek, tv (te huur) en slaapgelegenheid voor twee personen. Open keuken met twee tot vier kookpitten, magnetron/oven, afwsmachine en koffiezetapparaat. De 2-kamerappartementen (max. 4 pers.) hebben een aparte 2-persoonsslaapkamer. Badkamer met douche en toilet. Balkon. De 2-kamerappartementen+cabine (max. 6 pers.) hebben een aparte 2-persoonsslaapkamer en een cabine met stapelbed. Badkamer met douche en toilet. De 4-kamerappartementen (max. 8 pers.) hebben drie aparte 2-persoonsslaapkamers. Badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar(s)
  • Restaurant(s)
  • Parkeergelegenheid

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-03-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!