Last minute autovakantie Provence ⏩ Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

Prijs (per persoon)€112,-€137,- -18%
Vertrek opZaterdag 9 april 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Frankrijk »  Provence »  Arles
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in Odalys Les Gardians Le Village Camarguais, Arles ➡️ € 112,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Last minute autovakantie Provence - Frankrijk met vertrek op zaterdag 9 april 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

8-daagse Autovakantie naar Provence bij Odalys Les Gardians Le Village Camarguais. Comfortabele appartementen, Op een gezellig vakantiepark, Duik in het zwembad, Veel te doen voor jong en oud, Animatie voor de kinderen, Nabij cultureel Arles & inclusief transfers.. Op dit goed onderhouden park kan je je niet vervelen. Er is animatie voor kinderen van alle leeftijden of ze vermaken zichzelf in een het buitenzwembad. Wees lekker actief op de tennis- of squashbaan, speel een rondje minigolf of ga zelfs paardrijden. Huur een fiets en geniet van de mooie zuid-Franse omgeving.

Last minute autovakantie Provence ⏩ Odalys Les Gardians Le Village Camarguais
Last minute autovakantie Provence ⏩ Odalys Les Gardians Le Village Camarguais
Last minute autovakantie Provence ⏩ Odalys Les Gardians Le Village Camarguais
Last minute autovakantie Provence ⏩ Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

Vakantie highlights

 • Comfortabele appartementen, Op een gezellig vakantiepark, Duik in het zwembad, Veel te doen voor jong en oud, Animatie voor de kinderen, Nabij cultureel Arles & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Entertainment
 • Speeltuin
 • Tuin
 • Tennis
 • Squashbaan
 • Fietsverhuur
 • Sauna
 • Stoombad
 • Wasmachines (zelfservice)
 • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 9 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!