Korting vakantie Picardië 🚗️ La Bien Assise

Prijs (p/p)€193,-
Vertrek opZaterdag 22 mei 2021
Verblijf7 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Frankrijk »  Picardië »  Guines
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope vakantie Frankrijk ⏩ 7 Dagen logies in La Bien Assise, Guines ⏩ € 193,- p/p ⏩ Korting vakantie Picardië met vertrek op zaterdag 22 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

La Bien Assise

Beschrijving van de camping Een prachtige omgeving om dit deel van Frankrijk te verkennen | Een ideale tussenstop als u via Calais reist | Dicht bij het indrukwekkende winkelcentrum Cite de l'' Europe | Een knus en groen domein in de heuvels vlak onder Calais. Veel te doen voor jonge kinderen, met een heerlijk wandelgebied rondom. Camping La Bien Assise bevindt zich net over de Belgische grens. Rijd even door tot na Calais en u vindt deze camping bij Guînes. Een oase van groen in een lichtgolvend landschap. De plaatsen waarop onze bungalowtenten en stacaravans staan zijn lekker ruim op camping La Bien Assise. Wel is er soms verkeer te horen. Het hart van het terrein is een soort landhuis, waar u prima kunt eten of gezellig iets drinken. De eigenaar van deze camping, gelegen bij Guînes, zorgt wel voor de sfeer: hij is gastvrij en bijzonder ondernemend. In het hoogseizoen organiseert hij namelijk regelmatig wandeltochten door de streek. Ook voor sport en spel is er alle ruimte op camping La Bien Assise bij Guînes: er is een tennisbaan, een zwembad met schuifdak en waterglijbaan en de kinderen hebben een reusachtig speelterrein tot hun beschikking. Bungalowtent In de vernieuwde Eurocamp bungalowtent geniet u volop van het buitenleven op de camping. Ruim en compleet ingericht! De zijkant van de tent is op te zetten als luifel. Deze informatie over Camping La Bien Assise wordt u aangeboden door onze partner Eurocamp. Vind de beste deal naar Camping La Bien Assise in Guines, Picardië!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 22 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!