Korting vakantie Picardië 🚗️ Domaine du Val

Prijs (per persoon)€141,-€178,- -21%
Vertrek opWoensdag 29 december 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3.5 Sterren vakantiepark
Bestemming Frankrijk »  Picardië »  Grand-Laviers
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Domaine du Val, Grand-Laviers ⏩ € 141,- per persoon ⏩ Verblijf in 3.5 sterren vakantiepark ⏩ Korting vakantie Picardië - Frankrijk met vertrek op woensdag 29 december 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.5

Domaine du Val

Het kleinschalige vakantiepark van Domaine du Val ligt op een drie hectare groot terrein midden in de natuur. Dit glooiende heuvellandschap is van de golfbaan Grand-Laviers waar je op kijkt vanaf je balkon. Ga er lekker bij zitten met een Franse wijn en zie hoe de konijntjes langs huppen. Als je goed oplet zie je misschien zelfs een vos voorbij sluipen. In de buurt van Domaine du Val is er genoeg te beleven. Grand Leviers en Abbeville zijn het dichtstbij en hebben die typische Franse charme. Of ga iets verder naar Amiens, de stad met een prachtige kathedraal. Wat dat betreft, ligt vakantiepark Domaine du Val in Grand-Laviers centraal gelegen, zodat er genoeg uitstapjes kunnen worden gemaakt.

Korting vakantie Picardië 🚗️ Domaine du Val
Korting vakantie Picardië 🚗️ Domaine du Val
Korting vakantie Picardië 🚗️ Domaine du Val
Korting vakantie Picardië 🚗️ Domaine du Val

Faciliteiten accommodatie

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Tegenover golfbaan Grand-Laviers
  • Een veelzijdige omgeving
  • Midden in de mooie natuur
  • Bezoek eens Mer-les-Bains
  • Of de kathedraal van Amiens

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!