Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ Le Manoir De Mathan

Prijs€375,-€475,- -21%
Vertrek opWoensdag 26 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiehuis
Bestemming Frankrijk »  Normandië »  Crépon
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in Le Manoir De Mathan, Crépon ➡️ € 375,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ➡️ Heerlijke autovakantie Normandië - Frankrijk met vertrek op woensdag 26 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Le Manoir De Mathan

8-daagse Autovakantie naar Normandië bij Le Manoir De Mathan. Reis terug naar de 17e eeuw, Prachtige grote tuin, Op bezoek in Bayeux, Vlakbij de kust van Normandië, Karakteristieke, charmante boerderij, Belgische eigenaren. In dit hotel bevind je je op een typisch charmante, Normandische boerderij, die in de 17e eeuw is gebouwd. Hier zullen de Belgische gastvrije eigenaren Koen en Isabelle jullie verwelkomen. Omgeven door de natuur en een prachtige grote tuin achter dit hotel kun je hier volledig tot rust komen en genieten van de vogels die je 's ochtends wakker fluiten... Verder zijn de stranden van Normandië slechts op 5 kilometer afstand. Een ander leuk uitje, 12 kilometer verderop, is het Tapijt van Bayeux. Kortom, aan cultuur en historie komt Normandië niks tekort. Dit hotel ligt op een centrale locatie in Normandië en is een uitgangspunt voor de vele uitstapjes die je kunt maken.

Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ Le Manoir De Mathan
Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ Le Manoir De Mathan
Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ Le Manoir De Mathan
Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ Le Manoir De Mathan

Vakantie highlights

  • Reis terug naar de 17e eeuw, Prachtige grote tuin, Op bezoek in Bayeux, Vlakbij de kust van Normandië, Karakteristieke, charmante boerderij, Belgische eigenaren

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 26 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!