Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ La Chenaie Flower

Prijs (per persoon)€97,-€183,- -47%
Vertrek opZaterdag 3 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Frankrijk »  Normandië »  Yport
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in La Chenaie Flower, Yport ➡️ € 97,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren camping ➡️ Heerlijke autovakantie Normandië - Frankrijk met vertrek op zaterdag 3 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

La Chenaie Flower

8-daagse Autovakantie naar Normandië bij La Chenaie Flower. Mooi natuurlijk gelegen, Ligt op 800 meter van de zee, Prachtige Freeflower safaritenten, Gratis wifi op de hele camping, In het kleurrijke Yport, Met indrukwekkend steile kliffen. La Chenaie is een natuurlijke camping, 800 meter van het strand, met schitterende kleuren. Treed in de voetsporen van Maupassant of Monet en geniet met volle teugen van het kleurrijke Yport, de witte kliffen van Normandië en de lekkernijen van het binnenland van Seine-Maritime.

Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ La Chenaie Flower
Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ La Chenaie Flower
Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ La Chenaie Flower
Heerlijke autovakantie Normandië ⏩ La Chenaie Flower

Vakantie highlights

  • Mooi natuurlijk gelegen, Ligt op 800 meter van de zee, Prachtige Freeflower safaritenten, Gratis wifi op de hele camping, In het kleurrijke Yport, Met indrukwekkend steile kliffen

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Volleybal
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 3 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!