Goedkope autovakantie Midi-Pyreneeën 🚗️ Village Du Soleil

Prijs (p/p)€255,-€307,- -17%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Frankrijk »  Midi-Pyreneeën »  Mauroux
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ⏩ 8 Dagen in Village Du Soleil, Mauroux ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 255,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ⏩ Goedkope autovakantie Midi-Pyreneeën - Frankrijk met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.9

Village Du Soleil

Wanneer je op dit vakantiepark in Mauroux verblijft, zal je al snel begrijpen waarom het Du Soleil heet. Het klimaat is vrijwel het hele jaar zeer aangenaam en alleen daarom al zeker een garantie voor een prettig verblijf. Midden in een prachtige omgeving vind je dit unieke vakantiepark, waar service hoog in het vaandel staat en park en omgeving samen een rustgevende sfeer uitademen. In het hoogseizoen is het wat drukker met kinderen, terwijl het voor- en naseizoen uitermate geschikt zijn voor senioren die van de rust willen genieten. Geniet van de prachtige natuur of van een verfrissende duik in het zwembad!.

Goedkope autovakantie Midi-Pyreneeën 🚗️ Village Du Soleil
Goedkope autovakantie Midi-Pyreneeën 🚗️ Village Du Soleil
Goedkope autovakantie Midi-Pyreneeën 🚗️ Village Du Soleil
Goedkope autovakantie Midi-Pyreneeën 🚗️ Village Du Soleil

Faciliteiten accommodatie

  • Rustig gelegen vakantiepark
  • In Nederlands beheer
  • Met vele sportmogelijkheden
  • En voor kinderen animatie
  • Wandelen, fietsen, genieten
  • Voor echte natuurliefhebbers

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!