Goedkoop op autovakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Domaine La Yole - Happy Camp

Prijs (per persoon)€83,-€105,- -21%
Vertrek opZaterdag 11 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Frankrijk »  Languedoc & Roussillon »  Valras Plage
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Domaine La Yole - Happy Camp, Valras Plage ⏩ € 83,- per persoon ⏩ Verblijf in 5 sterren camping ⏩ Goedkoop op autovakantie Languedoc & Roussillon - Frankrijk met vertrek op zaterdag 11 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.3

Domaine La Yole - Happy Camp

Domaine la Yole in Valras Plage is een comfortabele camping aan de Zuid Franse kust bij Valras Plage. Een zwembad met heerlijke glijbanen en een waterspeeltuin voor de kleintjes. Voor nog meer waterplezier wandel je zo naar het strand. Schepjes en emmertjes mee en je hebt geen omkijken meer naar de kids. Bij Domaine de la Yole hoort ook een wijngaard. Hier kun je rondleidingen krijgen of een proeverij meemaken waarbij niet alleen wijnen, maar ook lokale specialiteiten kunnen worden geproefd. Wil je nog meer activiteiten ondernemen in de omgeving? Ga eens kanoën op de Orb of ga met het hele gezin naar het Aquarium in Montpellier. Een echte Afrikaanse safari beleef je in Sigean. De middeleeuwse vestingstad Carcassonne is ook zeker een bezoekje waard en mocht het weer een dag tegenzitten dan kun je overwegen naar het overdekte winkelcentrum in Beziers te gaan.

Goedkoop op autovakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Domaine La Yole - Happy Camp
Goedkoop op autovakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Domaine La Yole - Happy Camp
Goedkoop op autovakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Domaine La Yole - Happy Camp
Goedkoop op autovakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Domaine La Yole - Happy Camp

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad met glijbanen
  • Waterspeeltuin voor de kids
  • Slechts 500 meter van het strand
  • Knusse kinderboerderij
  • Trek erop uit
  • Bezoek het historisch Carcassonne

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 11 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!