Goedkope autovakantie Disneyland Parijs ⏩ Magic Circus

Prijs (per persoon)€782,-€1029,- -24%
Vertrek opVrijdag 1 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Disneyland Parijs »  Marne La Vallee
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Magic Circus, Marne La Vallee ➡️ € 782,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope autovakantie Disneyland Parijs - Frankrijk met vertrek op vrijdag 1 juli 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Magic Circus

8 daagse autovakantie naar Magic Circus in marne la vallee, frankrijk. Wil jij binnenkort het fantastische Disneyland Paris ontdekken? Blijf dan zeker een paar daagjes en met name in het 4-sterrenhotel Magic Circus in Parijs. Perfect voor families met jonge kinderen! Je bent waarschijnlijk urenlang plezier aan het beleven samen met Mickey en Minnie Mouse, Pluto en alle andere vriendelijke Disney vriendjes. Maar zodra je weer terug bent in het hotel, of je wilt gewoon even een dagje om te ontspannen, neem dan een fijne plons in het binnenzwembad en laat de kids de spelletjesruimte ontdekken. Daarnaast verblijf je ook nog eens in een moderne themakamer, en als de kinderen dat leuk vinden, een kamer met een stapelbed. Wat een feest in het Magic Circus hotel!

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-03-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!