Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Evancy Vence

Prijs (per persoon)€405,-€488,- -17%
Vertrek opMaandag 6 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Frankrijk »  Cote d'Azur »  Vence
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in Evancy Vence, Vence ➡️ € 405,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Last minute autovakantie Cote d'Azur - Frankrijk met vertrek op maandag 6 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.3

Evancy Vence

8-daagse Autovakantie naar Cote d'Azur bij Evancy Vence. Ontdek het historische Vence, Rust, stilte en prachtige natuur, Verblijf in moderne appartementen, Panoramisch uitzicht op de bergen, Ontspannen in het buitenzwembad, Dichtbij Nice, St-Tropez & Cannes & inclusief transfers.. Het appartementencomplex heeft alles in huis voor een topvakantie! Hier vind je rust en stile, veel zon en vergezichten. Ook een bezoekje aan de binnenstad mag je niet missen. Je leert dit historische pareltje het beste kennen door te slenteren in de gezellige, oude straatjes met z'n typische winkeltjes en leuke markten. Ook de gastronomische liefhebbers kan hier genieten met tal van restaurants of geniet juist in de traditionele brasserie. Na een dag slenteren kun je in het buitenzwembad relaxen als een echte God in Frankrijk!

Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Evancy Vence
Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Evancy Vence
Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Evancy Vence
Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Evancy Vence

Vakantie highlights

  • Ontdek het historische Vence, Rust, stilte en prachtige natuur, Verblijf in moderne appartementen, Panoramisch uitzicht op de bergen, Ontspannen in het buitenzwembad, Dichtbij Nice, St-Tropez & Cannes & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!