TOP DEAL vakantie Côte d'Azur 🚗️ Carre Marine

Prijs (p/p)€322,-€441,- -27%
Vertrek opZaterdag 2 oktober 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartementen
Bestemming Frankrijk »  Côte d'Azur »  Mandelieu
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ⏩ 8 Dagen in Carre Marine, Mandelieu ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 322,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren appartementen ⏩ TOP DEAL vakantie Côte d'Azur met vertrek op zaterdag 2 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.5

Carre Marine

Het appartementencomplex Carré Marine ligt op een eilandje in de rivier Siagne. Dit is een prachtige plek aan het water aan de rand van de haven van Cannes. Het ligt in een goed onderhouden groene omgeving. Vanuit de accommodatie heb je een uitzicht op twee haventjes waar mooie boten liggen. Als je wilt zonnen dan kan je wandelend naar het zandstrand van Mandelieu, dit ligt op slechts 800 meter. Ook in het zwembad en kinderbad is het prima vertoeven, dus je hoeft er niet verplicht op uit als je wilt zwemmen. De beroemde badplaats Cannes ligt op circa 10 kilometer afstand, dit is zeker een bezoek waard.

TOP DEAL vakantie Côte d'Azur 🚗️ Carre Marine
TOP DEAL vakantie Côte d'Azur 🚗️ Carre Marine
TOP DEAL vakantie Côte d'Azur 🚗️ Carre Marine
TOP DEAL vakantie Côte d'Azur 🚗️ Carre Marine

Faciliteiten accommodatie

  • Unieke plek aan het water
  • Kleinschalig appartementencomplex
  • Comfortabel ingericht
  • Genieten op jouw balkon
  • Heerlijk afkoelen in het zwembad
  • Bootje kijken in de jachthaven

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!