Top vakantie Champagne-Ardenne 🚗️ Château Du Faucon

Prijs (per persoon)€144,-€180,- -20%
Vertrek opMaandag 4 oktober 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Champagne-Ardenne »  Donchery
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Château Du Faucon, Donchery ⏩ € 144,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Top vakantie Champagne-Ardenne - Frankrijk met vertrek op maandag 4 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Château Du Faucon

Château Du Faucon in Donchery is een absolute aanrader, een kasteel midden in een park van ca. 28 hectare. Je waant je in een oase van rust en geniet van culinair op-en-top verwennerij in het restaurant van de accommodatie. Een mooie beleving op een speciale locatie in Frankrijk met de natuur van de Ardennen om je heen. Kasteel Du Faucon is slechts enkele kilometers rijden van de Belgische grens waardoor de afstand vanuit Nederland beperkt is. De plek is geschikt om uitstapjes te maken. Een leuke daguitstap is bijvoorbeeld de champagnehoofdstad Reims of Charville-Mézieres. Je kunt ook lekker paardrijden of fietsen in de omgeving.

Top vakantie Champagne-Ardenne 🚗️ Château Du Faucon
Top vakantie Champagne-Ardenne 🚗️ Château Du Faucon
Top vakantie Champagne-Ardenne 🚗️ Château Du Faucon
Top vakantie Champagne-Ardenne 🚗️ Château Du Faucon

Faciliteiten accommodatie

  • Elegant ingerichte kamers
  • Op een prachtige locatie
  • Gelegen in een park van 28 ha
  • Seizoensgebonden gerechten
  • Culinaire verwennerij
  • Paardrijden in de omgeving

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 4 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!