Last minute autovakantie Thüringen ⏩ Ibis Erfurt Alstadt

Prijs (per persoon)€220,-€293,- -25%
Vertrek opVrijdag 12 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Thüringen »  Erfurt
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Ibis Erfurt Alstadt, Erfurt ➡️ € 220,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 2 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Thüringen - Duitsland met vertrek op vrijdag 12 augustus 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Ibis Erfurt Alstadt

8-daagse Autovakantie naar Thüringen bij Ibis Erfurt Alstadt. Erfurt, Middeleeuwse charme, Kunst & Cultuur, Bach, Luther en Goethe, Hotelgarni, In het centrum, 10 min. lopen vanaf het station. Erfurt is de op één na oudste stad van Duitsland en de hoofdstad van Thüringen. De romantische stadskern doet je denken aan de Middeleeuwen en heeft een rijke geschiedenis. De liefhebbers van Bach, Luther en Goethe zijn hier ook op de juiste plek. Een culinaire lekkernij die je zeker moet proberen tijdens je bezoek aan Erfurt is de Thüringer Bratwurst. Dit is een specialiteit uit de regio. Na een dag cultuursnuiven en je vanuit de zo bij het hotel. Dit ligt op afstand van het centrum.

Last minute autovakantie Thüringen ⏩ Ibis Erfurt Alstadt
Last minute autovakantie Thüringen ⏩ Ibis Erfurt Alstadt
Last minute autovakantie Thüringen ⏩ Ibis Erfurt Alstadt
Last minute autovakantie Thüringen ⏩ Ibis Erfurt Alstadt

Vakantie highlights

  • Erfurt, Middeleeuwse charme, Kunst & Cultuur, Bach, Luther en Goethe, Hotelgarni, In het centrum, 10 min. lopen vanaf het station

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 12 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!