Heerlijke vakantie Teutoburger Woud 🚗️ Der Jägerhof

Prijs (per persoon)€117,-€139,- -16%
Vertrek opZondag 5 december 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Teutoburger Woud »  Willebadessen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ⏩ 4 Dagen in Der Jägerhof, Willebadessen ⏩ € 117,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Heerlijke vakantie Teutoburger Woud - Duitsland met vertrek op zondag 5 december 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Der Jägerhof

Tijdens een vakantie in Hotel Der Jägerhof in Willebadessen kun je cultuur en natuur gaan combineren. Het hotel ligt midden in de natuur van het Teutoburgerwald, op een heuvel waardoor je vanuit het hotel al prachtig uitzicht hebt op alle natuur om je heen. De dichte bossen, glooiende heuvels en bijzondere rotspartijen vragen erom om ontdekt te worden. Voor een cultureel uitstapje ga je naar Paderborn. Maak hier zeker even een tussenstop bij de Dom van Paderborn om een leuk kiekje te maken voor in het fotoalbum. Je verblijf in het hotel is volledig voor je verzorgd. Er is elke dag een plekje bij het ontbijt- en dinerbuffet voor je gereserveerd. Daarnaast kun je er gaan bowlen, midgetgolfen of pure rust opzoeken in het wellnesscentrum.

Heerlijke vakantie Teutoburger Woud 🚗️ Der Jägerhof
Heerlijke vakantie Teutoburger Woud 🚗️ Der Jägerhof
Heerlijke vakantie Teutoburger Woud 🚗️ Der Jägerhof
Heerlijke vakantie Teutoburger Woud 🚗️ Der Jägerhof

Faciliteiten accommodatie

  • Verblijf op basis van halfpension
  • 1 x gratis bowlen of midgetgolf
  • Ligt in het Teutoburgerwald
  • Mooi uitzicht vanuit het hotel
  • Omringd door natuur
  • Maak een uitstapje naar Paderborn

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 5 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!