Korting vakantie Sauerland ⏩ Gobels Aqua Vita

Prijs (per persoon)€532,-€1043,- -49%
Vertrek opVrijdag 4 maart 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Sauerland »  Bad Wildungen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope voorjaarsvakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Gobels Aqua Vita, Bad Wildungen ➡️ € 532,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Korting vakantie Sauerland - Duitsland met vertrek op vrijdag 4 maart 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Gobels Aqua Vita

8 daagse autovakantie naar Gobels Aqua Vita in bad wildungen, duitsland. Gelegen in een mooie omgeving van Bad Wildungen, in het Sauerland, vind je het 4-sterrenhotel Gobels Aqua Vita. Deze accommodatie focust zich geheel op wellness waardoor ontspanning zeker op de planning staat! Je bevindt je namelijk in de buurt van het grootste Spa park van Europa en beschikt zelf over vele wellnessvoorzieningen. Zodra je hebt genoten van een lekker ontbijtje kun je de rest van de dag doorbrengen in een van de 2 binnenbaden, de sauna of het stoombad. Je kunt ook neerstrijken op een ligbedje en eventjes wegdromen. Tijdens goed weer kun je in het openlucht panoramabad ronddobberen. Zin in een relaxte vakantie in Duitsland? Verblijf dan in het wellnesshotel Gobels Aqua Vita!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 4 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-01-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!