Top vakantie Sauerland ⏩ DAS Loft Hotel Hölsterloh

Prijs (per persoon)€101,-€138,- -27%
Vertrek opDonderdag 1 december 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Sauerland »  Brilon
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ - Dagen in DAS Loft Hotel Hölsterloh, Brilon ➡️ € 101,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ - Flesje water (0.2 l) bij aankomst op de kamer - MeineCardPlus: uw gratis vervoerbewijs voor de bussen en treinen van de Noord-Hessische Verkehrsverbund (NVV), tevens gratis toegangsbewijs voor diverse attracties in het Sauerland. U ontvangt deze kaart ter plaatse bij de receptie. Het programma is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. - Kinderbed gratis aanwezig (opgeven bij boeking) ➡️ Top vakantie Sauerland - Duitsland met vertrek op donderdag 1 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

DAS Loft Hotel Hölsterloh

Sfeervol 3-sterrenhotel met een geweldige locatie in een bosrijke omgeving. Profiteer van vele voordelen met de MeineCardPlus.

Top vakantie Sauerland ⏩ DAS Loft Hotel Hölsterloh
Top vakantie Sauerland ⏩ DAS Loft Hotel Hölsterloh
Top vakantie Sauerland ⏩ DAS Loft Hotel Hölsterloh
Top vakantie Sauerland ⏩ DAS Loft Hotel Hölsterloh

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-08-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!